Regler for bruk av forumet

Go down

Regler for bruk av forumet Empty Re: Regler for bruk av forumet

Poste by Admin on Lør Des 03, 2011 9:00 pm

Kontoene blir med jevne mellomrom gjennomgått og deaktivert/ slettet hvis de bryter med forumets retningslinjer/ regler.

Hvis kontoen din urettmessig er deaktivert/ slettet så send en Mail til: [You must be registered and logged in to see this link.].
Admin
Admin
Admin
Admin

Antall Innlegg : 42
Join date : 28.01.2011

http://pinscherforum.norwegianforum.net

Til Toppen Go down

Regler for bruk av forumet Empty Regler for bruk av forumet

Poste by Admin on Lør Jan 29, 2011 2:40 am

* Dette er et delvis lukket forum og det som blir snakket om her inne anses som private "samtaler", vi forventer lojalitet brukere imellom!
Våre medlemmer må kunne føle seg trygge på at det som snakkes om her inne ikke blir gjenfortalt, kopiert eller på noen annen måte femlagt for utenforstående, spesielt gjelder dette saker/emner/utsagn av sensitiv karakter som kan skade eller på noen måre sverte forumets brukere ovenfor utenforstående.
Vi opererer med selvpålagt taushetsplikt her inne og brudd på denne vil føre til utestengelse!

* Avatarbilde og presentasjon er påbudt.
Bildet skal være av en slik størrelse (max 150x150pix) og kvalitet at personen er lett gjenkennelig, ingen er anonyme på dette forumet.

* Brukerkontoer med lite aktivitet vil bli deaktiverte eller slettet, kontoer kan til enhver tid deaktiveres, nektes delvis tilgang og slettes med mistanke om misbruk.

* Brukere som ikke har skrevet innlegg i løpet av de 1 siste månedene vil bli deaktiverte, Admin kan gi dispensasjon fra denne regelen i spesielle tilfeller (ved sykdom, reiser osv.)

* For å aktivere en deaktivert brukerkonto må medlemmet gjennom samme godkjenningsprosess som nye søkere.

* Brukerkontoer som har vært inaktive i 6 måneder vil bli slettet.

* Brukere som privat foretar handlinger som strider imot våre etiske retningslinjer vil bli slettet

DET BLIR IKKE SENDT UT VARSEL FØR DEAKTIVERING/SLETTING.

* Prøv å beskrive i emnefeltet hva emnet faktisk handler om. Dvs. man skriver heller "Problemer med markering" og ikke "HJELP!". På denne måten kan man enklere forstå hva emnet inneholder, uten å måtte åpne det.

* IKKE skriv SMS-språk. Gjør ditt beste for å holde det grammatiske nivået høyt, les gjerne gjennom posten din før du poster den, så unngår man unødvendige slurvefeil. Vi vet at det er noe som heter dysleksi, og ingen skal poste spydige kommentarer om skrivefeil.

* Vennligst unngå å skrive på dialekt. Bokmål eller nynorsk er godtatte målformer.

*Bruk vanlig Sort farge i vanlige innlegg,det er det letteste og lese.. andre farger kan selvsagt brukes i enkelte tilfeller, men prøv å begrense det!

* Legg trådene i riktig forum. F.eks en utstillingsrelatert tråd skal ikke legges i "dvergpinscher", men under "utstilling". Admin/Mod vil flytte tråder som har havnet feil.

*Ren reklame for andre forum tillates ikke! Dette gjelder også kopiering fra dette forumet over på andre forum, linker osv.

* Bilder som lastes opp skal ikke overstige en bredde på 640pix.

* Unngå dobbelpostinger, skal du sitere mange i en tråd så sørg for å få alle sitater i ett innlegg!

* Signaturen, inkludert evt. bilder, skal ikke overstige 150px i høyde og 450px i bredde.
Bilder i signaturer som på annen måte stjeler for mye oppmerksomhet vekk fra innholdet vil bli fjernet. Signaturer og annet som kan oppfattes som spam vil bli fjernet. Animasjoner i signatur og/eller avatar tillates ikke.

*Det er ikke lov til å slette eller endre innlegg i en diskusjon der det allerede har kommet tilsvar og tråden har utviklet seg videre. Dette vil ødelegge sammenhengen i en tråd og kan skape misforståelser. Forandrer man mening så bør man forklare det, man kan ikke gå tilbake og viske ut noe som allerede er sagt!

* Får du en advarsel av Moderator, ta den seriøst. Forumet er ikke en rettighet, men et tilbud vi gir dere. Respekter dette. Er du uenig i en moderators avgjørelse så har du mulighet til å levere en saklig, skriftlig protest til Admin. Ikke under noen omstendighet skal moderator havne i konfliktlignende situasjoner med brukere pga sitt arbeide på forumet.

* Pinscherforumet og dets administratorer kan ikke påta seg ansvar for hva enkeltbrukere poster på forumet. Poster som strider imot Norsk lov blir slettet når/hvis vi ser dem. Brukerne er selv ansvarlige for hva de ytrer her.Takk for oppmerksomheten!Mvh administrasjonen
Admin
Admin
Admin
Admin

Antall Innlegg : 42
Join date : 28.01.2011

http://pinscherforum.norwegianforum.net

Til Toppen Go down

Til Toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet